NIGHT IN PARIS

SÅ. Nu har jag typ vaknat till liv. Är sjukt hungrig.
Igår var verkligen otroligt rolig! Det började med att jag, Merel och fyra av hennes kompisar åt middag ute i en riktigt härligt och cool restaurang! De hade typ röd belysning så det blev lite dämpat ljus vilket gav en känsla av.... mystiiiiiiiik haha. Efter det gick vi till en pub och tog varsin drink, och då mötte Merels holländska kompis upp oss med hennes kompisar; fem killar som verkligen var heeeeelt sjuka haha! Otroligt roligt gäng, så vi stannade kvar där ett tag innan vi drog vidare till en klubb, som hade en sjukt häftig nedervåning, var grottliknande!! Där dansade vi och såg alla sjuka människor (en man klädde av sig alla kläder och dansade runt naken!!).
Efter det mötte vi upp Haiko och hans vän och hängde ett tag med dem, på samma klubb, snackade lite och så! Kvällen slutade med att vi först drack lite pepsi (BEHÖVDES!) på en bar, men sen avslutade vi kvällen med varsin croissant på ett mysigt bageri medan vi väntade på att metron skulle öppnas.. vid fem på morgonen ;) !

Kommentarer

Hej! Vad kul att du vill kommentera, kom bara ihåg att allt som är kränkande på något sätt tas bort! I övrigt är det fritt fram med yttrandefriheten!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0