LITEN UPPDATERING

Dagen har spenderats med två timmars grammatik (fick 13,5/20 på ett hörseltest!!!!!!! DET GÅR BRA DET HÄR!!!) och en föreläsning om hur det var förr med samhället och litteraturen i Frankrike! Kvällen har sedan spenderats med att skypa med min bästa och att plugga.
Nu ska jag lägga mig för jag har varit väldigt trött de senaste dagarna, och tänkte fortsätta plugga på provet imorgon istället (har prov imorgon).
Sen är det bara 10 dagar kvar tills Axel kommer hit!!!!!!

ETT TIPS FRÅN MIG TILL ER ALLA

När du känner dig osäker.. lite halvt "Är jag verkligen fin? Duger jag som jag är?" etc...... gör så här:
Plocka fram Gangztern i dig och säg till den där osäkerheten att dra tillbaka vart den kom ifrån! Du var trots allt den snabbaste spermien en gång i tiden - du har blivit så bra som du kan bli!

I CHOCKTILLSTÅND

Idag fick vi tillbaka hörselprovet som vi har för att förbereda oss inför hörseltestet under examen. Jag svär, jag trodde att jag skulle få 2 av 10 eller något, för jag tyckte att jag inte hörde någonting. Men jag fick det rättat idag, och jag hade fått 7/10!!!!!!! SÅ GLAD!!! Chocktillstånd, tydligen förstod jag mer än vad jag trodde!!!! SÅ GLAAAAD!!!!!!!!!!!!

KÄRLEKSTÖNTIG FLICKVÄN

OJ vad jag känner mig fin idag!! Alltså rikigt, riktigt söt!! Jag är ju som bekant en ganska töntig person så självklart har jag redan funderat på vad jag ska ha på mig samt se ut när min pojkvän kommer hit. Alltså, vi har ju inte träffats då på nästan två månader, så det är klart att jag vill se ut som mitt snyggaste jag. Så att han ska tänka "HERREGUD DE DÄR NORSKA TJEJERNA ÄR INGENTING MOT DIG MADDIS!!!!!!" typ. Haha. Så jag tror jag ska se ut såhär. För jag känner mig söt. Och Enok får också vara med på ett hörn. Dessutom ser mitt hår längre ut när jag fönade det platt så det är ju också bra. Ja. Så här får det bli.
Nu ska jag iväg till skooolaaaaan!

LITE SÅDÄR SMÅMYSIGT GLAD

Känner mig mysig idag och har en älskad pojkvän som tycker jag är det finaste, så tänkte bara uppdatera er om att jag på bilden känner mig fin.
Och (farmor & farfar) jag fick 26,5 av 40 på det svåra provet förra tisdagen! Och vet ni vad? Jag är sjukt nöjd!! Jag fick godkänt!! Dessutom gick hon igenom provet efteråt, så nu förstår jag vad jag gjorde för fel på en del av uppgifterna, vilket gör att jag lär mig ändå! Så då blir jag bara bättre!
I veckan har jag två föreläsningar, ska hem till Merel på en fransk film och middag, sen är det glöggmys hos Marie på söndag med äkta svensk julkänsla!
Och nästa vecka kommer min bästa hit..! <3

EEH, WHAT'S UP DOC?

Det här var jag i ett tidigare skede av dagen. Ätandes på en morot.
Ett väldigt filosofiskt inlägg.

FÅR EN KINES PÅ BESÖK..

Självklart får man en sushi för nybörjare!!!! MED HELLO KITTY!!!!! Åh älskar min lilla söta kines!! Nu har hon åkt (jag själv lämnade av henne på flygplatsen 05.40 i morse.. gick upp 03.20..... kom hem 07.08.... spenderade fem minuter på flygplatsen.... hjälpte henne med taxi kl. 4 på morgonen och sen RER och allt............... vill bara söka bekräftelse på att jag är en JÄTTESNÄLL VÄN som offrar min sömn ;) ) . Fick dock ta ett sådant äkta filmscensadjö på flygplatsen.. worth it! (+ Jag fick fyra stycken Marabou 200 grams av henne, huheja mig..) .
I alla fall. Idag MÅSTE jag ju äta nudlar. Så jag kan äta med pinnar. Sen ska jag plugga så det är klart medan jag fortfarande är någorlunda pigg. Sen ska jag spendera dagen med skype med den bästa och Edward & Bella (mamma skickade alla mina filmer till mig!!!!).

EN DAG I PARIS


FRUKOST I FRANKRIKE..



VI ÄR TILLBAKA FÖR IKVÄLL

Älskar att Valentina är så överväldigad, finns inte en sådan känsla som att uppleva Paris för första gången!
Har gått på Champs-Élysée hela dagen efter skolan, köpt macarons, jag köpte ett halsband på julmarknaden, och ett nagellack hehe.. Valle köpte två stycken högklackade skor - SJUKT SNYGGA!! Efter åt vi middag ute, och sen spenderade vi fredagskvällen med musik, macarons, nagelterapi och snack!
PS. Jag fick 19,5/20 på mitt andra fonetiktest. Blev stolt. DS.

TVÅ TJEJER GÖR SIG REDO

Återkommer!

VALLE GÖR SIG HEMMASTADD


VALENTINA ÄR HÄÄÄÄÄR!!!!!!

Två svenskar har äventyr att se fram emot nu i helgen!!!!!!!

EN MÅNADS VÄNTETID ÄR ÖVER..

FÖR IDAG KOMMER VALENTINA HIT!!!!!!!

TJOLAHOPPSANHEJ

Woopsie, här var det tomt! Inte haft någon lust att uppdatera, har liksom inte gjort något annat än att gå i skolan, skypa, pluggat och haft ont i huvudet.
Men nu blir det ändring på det! Snart ska jag göra nagelterapi och sen imorgon kommer min fina Valentina hit!! ÅÅÅÅÅÅH vad vi ska ha det härligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SOOOOOOOOO TIRED

Idag är jag så jäkla trött. Inte kunnat sova på två nätter nu. Kanske 8 timmar sammanlagt? Kan inte somna på över två timmar, sen vaknade jag hela tiden under natten.. så just nu har jag fått två stycken nya kompisar, och inte är det Ben & Jerry inte.
Hepp. Var det någon som sa prov idag då? Tjohooo..

Min daaaaag

Jag och Jonelle fånar oss på phonetiquen
Jag och Merel gottar oss på bion.
Filmen var jättebra! Merel gillade inte den, men jag tyckte den var riktigt bra! Längtar till nästa del!!!!!!!!

YES I'M A MOVIE STAR

Madeleine dont forget U R THE ONE who asked me to wrote this!!!!!
Haha här bjuder jag på en video från fb som min kompis Yumo och jag har gjort. Skrattade mig igenom hela, så sjukt roligt!

TIIIIIIMBEEEEEEEEEER!

Skulle ta en bild på mig men ramlade då jag inte har tillräcklig energi för att hålla mig upprätt. Dags för frukost.

OH HAPPY DAYS

HALLÅ!
Har inte uppdaterat då jag ville vara säker på att jag verkligen gjorde alla mina läxor och så idag. OCH DET GJORDE JAG! Är så stolt över mig själv :') Hann dessutom med att fika med vänner, vara social, lägga upp bilder på fb och skypa med min bästa! SÅ EFFEKTIV DAG!!!!!!
Här bjuds lite bilder:
Väldigt bra dag! Imorgon är det skola och plugg..... SEN BIO MED MEREL OCH SE BREAKING DAWN!!!!! JAAAAAA!!!!!!!
God natt!

PLUGGA I JARDIN DU LUXEMBOURG


JAG KLARADE DEN

gif make


SUDOKUVANSINNET

Har jag gjort något vettigt idag? Till exempel pluggat? Nej jag låg på sängen och väntade på att Christine och hennes gäster skulle gå så jag kunde få tillgång till köket... och vad händer då? JO JAG SOMNAR!!!!!! Hahahahahaha!!!! Så plugg får vänta till imorgon. Har ändå imorgon och måndag på mig så det ska nog gå fint. Ska göra småläxorna ikväll istället.. hoppas jag. Höhö.
Helt sjukt vad jag har blivit sudokugalen. Och nu har jag ett sudoku som är SJUKT SVÅRT!!!!! Måste lösa det. NU. NU.
NUUUU!!!!!
*Vissel* vem är det som löst 10 sudoku?????
JO JAG!!!!!!!
SÅ VARFÖR I HELVETE KAN JAG INTE LÖSA NR ELVA?!?!??!?!! GAAAAAH

ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE

Hur hände detta? Det är strålande sol och minst 18 grader varmt. DET ÄR I SLUTET AV NOVEMBER FÖR GUDS SKULL?! Kan inte vintern bara komma så jag kan ha min fina mössa varje dag?!
Nyduschad med solen i bakgrunden och försöker se det från den ljusa sidan. Idag ska jag spendera hela dagen med att plugga till ett svårt prov nästa tisdag.

KARMA

'Allo kaxarn här.. fick 36/36 på mitt verbprov. Jag. Vet. Jag är awesome.
Men som vi alla vet lönar det inte sig att skryta utan såg att jag hade skrivit nous recevrions först (rätt) och sen strukit över det för det var svårt att se vad jag hade skrivit och skulle skriva det på nytt ils recevrions (fel!) för att det stod ils i meningen ovanför, så vilket slarvfel!! Sa självklart till läraren, men hon sa att det inte spelade någon roll..
Så först var karma tillrättavisande och såg att jag fick ett fel på grund av mitt skryt, men belönade mig sen när jag var duktig och sa till läraren.
KARMA EXISTERAR!

"SÅ LÅNGT HÅR JAG HAR FÅTT"

Tog en bild för att liksom "HÄR ÄR JAG":
Och ser att mitt hår är så långt att det inte får plats på bilden!!
TITTA så långt det är!!
*Nänä jag lutar inte huvudet bakåt*

LILLA FRÖKEN DUKTIG

Tvättar!! Jaaaa ni hörde rätt, efter att Christine köpt en tvättmaskinen så tvättar jag min egen tvätt. Så NU TVÄTTAR JAG. Uppfattade alla detta? JAG TVÄTTAR.
PS. Jag tvättar. DS.

TRÖTT IDAG


DEAUVILLE - LE TROISIÈME JOUR

Den här dagen red Merel en av sina hästar, medan jag och Anna gick efter och drack vin haha. Sedan blev det drinkar framför brasan igen i uterummet innan det blev middag ute och utgång!

LÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG DAG

..... men ändå bra!
Har knappt haft huvudvärk idag, vilket är super!! Har haft både grammatik och föreläsning idag (okej.. började väl småsega lite sista halvtimmen på föreläsningen, sch) och efter det blev jag bjuden på köttbullar (!!) och stuvade makaroner av Marie, hur gott som helst! Nu ska jag nog sätta mig ner och göra några läxor (tjohooooo....).
Om en vecka kommer Valle hit!
Om 25 dagar kommer Axel hit!
Om en månad åker jag hem!
Ja denna ritade jag under grammatiklektionen.. då när det var liiiiite för segt. EY jag är bara människa!! ;)

VI GÅR MOT VINTERTIDER!

Höhö ser ut som om det är någon annans hand. MEN DET ÄR MIN.
Nu ska jag ta metron till skolan, idag är det så pass kallt ATT JAG KAN ANVÄNDA MIN COOLA MÖSSA!!!!!!!!! Åååååh känner mig så finig.
Ikväll är jag bjuden på middag till en kompis, ska bli myyyyyysiiiiigt.

SUCK

Hatar huvudvärk. Hatar, hatar hatar det. Fick skippa föreläsningen ikväll, no way att jag skulle klarat av att lyssna och förstå läraren medan det är en hard rock konsert i mitt huvud.. Kan jag lika gärna vara hemma, vila och tycka synd om mig själv. Och prata med Axel på skype, det är en ganska bra smärtlindring!

DEAUVILLE - LE DEUXIÈME JOUR

Den här dagen spenderade vi i Deauville centrum (efter att jag och Anastasia klättrade ut genom fönstret för att vi inte kunde öppna dörren haha), och på kvällen satt vi i utestället med tänd brasa och åt hemmagjorda hamburgare!
Först åt vi lunch, MUSSLOR med pommes frites haha, det var faktiskt gott! Köpte även en julklapp till "svärmodern" då jag tyckte den passade henne perfekt!

LITE STUDIERESULTAT

Jag har förresten förbättrat mitt resultat på hörseltestet!! Fick 14,5/20 så nu fick jag godkänt med god marginal!! Och läraren frågade mig också om jag hade studerat mycket franska innan Sorbonne, då jag fick ett sådant mycket bättre resultat!!
Och jag fick 20/20 på mitt muntliga test! Heja, heja idag har varit en bra dag!!
NU. Plugga till verbprovet imorgon!!

DEAUVILLE - LE PREMIÈR JOUR

Vi kom fram väldigt sent, vid halv tio, och egentligen finns det inte så mycket att skriva om kvällen än att vi drack och vi åt. Och vi dansade och sjöng haha.

ATT ÄTA FÖR SJÄLEN

Så här ser man ut efter att i fyra dagar bara druckit alkohol och ätit god mat: GLAD OCH NJUTER AV LIVET! ;)
Nu ska jag ta metron till skolan, ikväll skriver jag om Deauville!

HEMMA IGEN

Nu är jag hemma, och riktigt trött! Har många bilder (och videos haha) som jag ska kolla igenom, men jag tänkte lägga upp det hela genom att skriva "Dag 1" etc. och bjuda på lite bilder!
Nu ska jag gå och lägga mig, är så sjukt seg!
Hoppas ni har haft en bra helg för det har jag haft! :)

DEAUVILLE

Hörs igen söndagskväll, nu ska jag till Deauville med tre andra tjejer på äventyr!!

ETT MIRAKEL HAR SKETT

Morotsoppa med curry. Det blev riktigt gott. Det är jag som har lagat det, helt själv utan hjälp. Inget i köket har brunnit ner och alla mina fingrar är kvar.
Dessutom gjorde jag så att jag kunde frysa in en portion.

VAD HÄNDER MED VÄRLDEN?

Jag lagar mat och det luktar gott?!?!

ÄTER FRUKOST

how to make a gif


KÄNNER MIG DUM OCH SMART PÅ SAMMA GÅNG

Fan vad det ska vara svårt med grammatik!! Fick 7/20 på ett grammatikprov, men inte så överraskande då jag fattade 0.. däremot fick jag 35/36 på ett verbprov! Så det läkte såret i egot haha! Men aaargh nu har vi ännu ett jättesvårt kapitel, Heiko fick förklara för mig så nu fattar jag det bättre.
Måste verkligen få huvudet att fatta de här konstiga reglerna!! Nästa vecka efter helgen med kompisar i Merels hus ska jag börja läsa kapitlen en, två gånger varje kväll!
*Försöker verka smart*

UPPDATERING

Näe, jag pratade med Axel istället hehe <3

HUHEJA MIG

Jag tror minsann det blir nagelterapi ikväll, (halllå har ju haft samma nagellack 4 dagar nu duuuuh).. Haha nej men får se vilken färg det blir.
Uppdatering kommer.
PS. Jag är sjukt sugen på en macka med Mamma Scans köttbullar och rödbetssallad. DS.

MORGONSTUND HAR GULD I MUND

Idag är det för första gången riktigt kallt här! Eller ja, riktigt och riktigt, men typ kallt. Typ att jag behöver kanske en halsduk eller något..
I alla fall, idag har jag både phonetique och grammaire, efteråt vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får se. Önskar er alla där hemma en fin dag i alla fall!

DET ÄR DETALJERNA SOM GÖR DET

Lite småsaker i vardagen som gör en lycklig:
1. Jag har sjukt coolt nagellack (silvrigt med glitter!!)
2. En av Christines gäster sa att jag var en otroligt söt tjej.
3. Jag har en väldigt mysig november framför mig.
4. Axel kanske kan komma hit nästnästa helg!!!!!!!!!!!!!!!!

FINNS VÄRRE SAKER

Sitter just nu i mitt rum med en jädrans huvudvärk och vågar inte mig ut till att ta en TREO då Christines gäster är där ute.. De låter som sociala tanter och det har jag ingen lust med nu. Vill bara vara själv idag.
Har i alla fall tagit mig i kragen och gjort mig i ordning, istället för att lufsa runt i pyjamas och rufsigt hår med oborstande tänder haha. Dessutom har jag på mig en av mina före detta vita tröjor som Christine råkade blanda med ett svart linne.. ops. Men det blev inte så farligt, en duvblå färg faktiskt. Kan jag leva med, jag är lika snygg ändå (OH KAXARN!).

STRIKE A POSE

Mycket trevlig kväll igår! Dock var restaurangen i ett av Paris inte särskilt fina områden (tänk er sexshop etc.) så kändes väl inte så hiiiimla roligt i början när jag dessutom gick vilse och ett holländskt par trodde jag var en prostituerad (eftersom jag hade smink och svart skinnkjol och frågade dem om jag kunde låna deras mobil precis bredvid en sexshop.. suck). Just det med mobilen var för att jag inte hade några pengar kvar på kortet, och var försenad haha.. Till slut fick jag låna en tjejs i min egen ålder mobil!
Själva restaurangen var hur fin som helst. Jag åt entrecôte med potatis och en god sås, mums! Och drack vitt vin till, (ja jag har blivit så parisisk att jag till varje middag ute dricker vitt vin).. Mon dieu!
Haha älskar Esras min (den blonda tjejen), det är verkligen STRIKE A POSE från att ha kollat mobilen till att snabbt bli fotograferad! Esra bor inte i Paris, utan hälsar på Merel denna helg, men mycket trevlig tjej! Kommer träffa henne om ca en månad igen, då Merel fyller år och då är det FEEEST (just ja, lovade Merel att skriva in detta i kalendern höhö).

SNYGGVARNING

Förresten, det är ju riktigt snyggt med silvrig ring till silvriga naglar!!!!!

HUVUDVÄRK? VAD ÄR DET?

Ähum.. Le papa jag vet att det är lördag idag - men ritualen heter söndagsritualen eftersom jag började göra den på söndagarna. Duuuuh.
I alla fall.
Så här ser jag ut ikväll:
Röd blus från Zara och svart skinnkjol från H&M. Till det mina boots från Acne.
Ja jag vet att det börjar likna en modeblogg nu, men jag vet att Valle gillar när jag lägger upp outfits. OCH DESSUTOM ÄR DET MIN BLOGG MOHAHAHAHAHAHAHAA.

SÖNDAGSRITUALEN

1. Äta frukost och dricka ett glas vitaminboost och ett glas vatten med två TREO.
2. Borsta tänderna.
3. Duscha, skrubba hela kroppen, raka benen etc.
4. Sminka mig och klä på mig något riktigt fint.
Söndagsritualen is back in business!!
Sen ska jag skypa med min bästa. Förhoppningsvis med ingen huvudvärk.

PFF..

Kom på att jag glömde fortsätta på listan igår.. bah nu fattar jag varför Marie inte fortsatte med det, skittradigt ju. Jag lägger ner det, tar förlusten, orkade inte ens lika långt som henne haha.. Skit samma.
Idag har jag fortfarande ont i huvudet, dock inte lika mycket. Blir att äta, dricka, ta två treo, en dusch och sen vila så jag är pigg till middagen ikväll.
Fönstret är öppet också under längre tid, för trots att vinden är kall bidrar den med frisk luft.
Hepp vad ska man göra? Det är bara att gilla läget och hoppas på bättring!

TITTUT

how to make a gif

Efter nagelterapi och tre (!) TREO mår jag nu lite bättre.

UPPENBARLIGEN..

Ja förutom TREO, nagelterapi och läsande..

NU E DE FREDAGSMYS..

SUCK. Kvällens planer var att först ha tjejmiddag hos en kompis och sen utgång, men sen var det några som inte hade tid för middag så planerna blev förfest hos kompisen och sen utgång.
SJÄLVKLART HAR JAG HAFT CPONT I HUVUDET HELA DAGEN.. Och därmed känner jag mig inte pigg för att festa med hög musik. Middag, ja det hade varit trevligt men ingen hinner det innan! Såååååå vad blir kontentan av det hela? Hemmakväll. Får spara det till imorgon, då jag ska ut och äta med Merel och några andra kompisar!
Hmmmmm tips på ofrivilligt fredagsmys?

DAGENS HUMÖR

Jag känner mig snygg. Behöver jag säga mer?

EN VIT LÖGN

Så jäääkla gött haha. Eller ja, mer se det positiva i det dåliga. Christine råkade tvätta alla kläder samtidigt så mina vita kläder blev lite gråblålila.. ops. Hon ska fixa det säger hon, så vi får väl se hur det blir.
I ALLA FALL. Nu till det viktiga!!!!!!!
KOLLA!! Hur gött?! Mina vita strumpor har blivit ljuslila!! Hahahahaa!! Så när Christine ville jag skulle ta allt som varit vitt förut i en påse så hon kunde fixa till det..... SÅ GÖMDE JAG STRUMPORNA. Ja. Jag gömde dem och ljög rätt upp i ansiktet på Christine att de var lila från början.
HA! HA! MAN KAN ALDRIG FÅ MIG ATT BÄRA STRUMPOR MED TRÅKIG FÄRG!! MOHAHAHAHAHHAHA!

DAGENS FRANSOS

Herregud.. jag hade GLASÖGON, osminkad, håret helt ofixat när jag gick och handlade. För att jag fick ett akut chokladbehov. Också vid chokladhyllan har jag valt ut ett mumsigt ett, så kommer där en tjock, svart man ca 30 plusare skulle jag tro och frågar mig om jag var chokladsugen.
"Ja", svarar jag och tänkte uppenbarligen eftersom jag står vid chokladen.
Då tar gubben ett choklad och säger "Då vill du kanske dela med mig?"
?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
MEN FY. Nej svarade jag och gömde mig i affären tills han hade gått. USCH.
Typ såhär såg jag ut när han frågade:
how do you make gifs


MINA FÖRÄLDRAR

Jadu listan här nu igen!
Mina föräldrar är varandras raka motsatser, de är som natt och dag. De är skilda och pappa har en ny fästmö (lite bakgrundsfakta).
Pappa är 18 år rent mentalt haha, han är som Peter Pan brukar vi skoja om - Never growing up! Så han har varit min lekkamrat så att säga. Han är väldigt bra på att göra mig glad, och från honom har jag ärvt att man inte ska vara långsint. Pappa tycker det är onödigt att bråka under en längre tid, så länge man visar sitt missnöje så kan man sen gå vidare! Det är ganska bra (men dåligt de gånger jag tycker vi bör diskutera saker längre haha).
Höhö tog bilden från hans fb, tycker den är klockren.
Mamma är väldigt karriärsinriktad, seriös och vuxen. TILL SLUT fick jag henne att bli 25 år igen (44 är det nya 25) när jag fick hjälpa henne att välja nya glasögon..... Haha nej skämt åsido men hon är alltid den jag pratar med när jag har problem och hon brukar vara väldigt bra på att lösa dem. Dessutom var hon medbrottsling till att jag skulle tröstshoppa så det säger nog ganska mycket om henne som mamma hehe!
En bild från när vi var i Stockholm för två år sen! Dock har hon snyggare glasögon nu :')

APROPÅ BALBILDER..

Hittade jag den här i en mapp på datorn!
Alltså till och med jag måste säga att jag ser riktigt snygg ut..
Eller?
Någon?
Nähä.. klart ni fokuserar på den långa stiliga killen....... HE'S MINE bitches!
Näe men om man skulle gå och lägga sig?

TAGGA!!

Idag har det varit en bra skoldag! Först grammatik i två timmar och sen föreläsning i två timmar. På grammatiken hade jag prov, och jag tror det gick bra. Dessutom fick jag reda på att jag fick 22/27 på mitt förra skriftliga prov! Då blev jag glad, för på hörselprovet fick jag bara 8,5/20.. Så det klarade jag inte, vilket dock var väntat eftersom jag har svårt att ta in information om någon läser, pratar i telefon, mikrofon, hörlurar etc. Så är det även i svenskan och engelskan.. så jag har bestämt mig för att verkligen få riktigt bra resultat på det skriftliga och försöka träna så mycket som möjligt på hörseltesten!! Ett till hörseltest nästa måndag, då jävlar ska jag i alla fall lyckas få godkänt!!

MIN FÖRSTA KÄRLEK

Ja jag kom på att jag skulle skriva på den där listan nu ju, så passar på att göra det innan jag går in och duschar.
Hm, menar dem kärlek som i vanlig mellanstadiekärlek? Eller den stora underbara kärleken? För min första mellanstadiekärlek var Christoffer i fjärde klass, och vi var tillsammans i ett och ett halvt år och gjorde slut en gång haha. Sååååå söt han var, gjorde typ pappershjärtan till mig och jag fick vykort från honom när han var bortrest. Också pussades vi lite såklart haha!
Men min första ja, otroligt stora kärlek? Ja det måste ju vara Axel då. Han är den första killen som jag aldrig tvekat på, känt mig obekväm eller otrygg med. Också älskar jag ju honom. Jag har aldrig älskat någon förut, så Axel måste ju vara den första stora K-Ä-R-L-E-K-E-N. Så ja, vi har varit tillsammans i typ 7 månader, lite mer kanske. Bästa 7 månaderna i mitt liv. Ska jag beskriva honom nu enligt listan haha? Ingen aning hur sådana här saker fungerar men aja..
Bah nej alla hans söta sidor vill jag behålla för mig själv. Kan säga att han är lugnet som får mig att komma ner på jorden då och då. Dessutom ser han direkt när det är något fel, så det är både positivt och negativt hehe.. Och han tycker det är fascinerande med mig när jag fått sockerkick och pratar sönder allt och alla.
En bild på oss när det var bal i Helsingborg.

En nattlig hälsning

Trevlig middag och film hos Merel.. hon bjöd på *trumvirvel*..... TOMATSOPPA. Med sallad. Jag kände lukten så fort jag kom in i lägenheten och med fasa såg jag den röda soppan koka.. Den dagen jag alltid sagt till folk hade kommit, då någon bjuder mig på en huvudrätt bestående av typ bara tomat. Och vad gjorde jag? Jag åt upp hela den jäkla soppan. Tack vare några extra kryddor och lite crème fraiche smakade den inte så mycket tomat. Så den gick ner och smakade helt okej. Phew. Merel började asgarva när hon kom på att jag just det - avskyr tomater! Haha. Ja det var jättekul då i alla fall.
Nu ska jag gå och lägga mig. Skola imorgon. God natt!

PLUGG I PARIS

Näe här vässades inga hjärnceller inte.. så efter en inbjudan till Merel fick jag åka hem för att kunna ta tag i plugget på riktigt..
Och vad gör jag istället?
Ja säg den som vet..

MOI? J'HABITE À PARIS.

Så här ser jag ut, en regning novemberdag i Paris.
Oh, lät nästan som en början till en roman..
På tal om romaner tycker Marie att jag ska bli skräckfilmsmanusförfattare, eftersom hon fick gåshud av mina mardrömmar.. Hm kanske något jag ska överväga?

UTMANINGEN

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

En lista jag hittade hos Marie .. hon klarade inte att göra hela och nu har tävlingsinstinkten tänds hos mig.. klarar jag att göra hela listan?!?!?!
Såååå... Presentera mig själv alltså.. Öhe.
Heter Madeleine. Är 19 år. Har en pojkvän. Har vänner. Två föräldrar och en storebror. Drömmer sjuka drömmar. Har en sjuk fantasi. Väldigt barnslig men samtidigt fått höra att jag är mogen för min ålder. Det värsta jag vet i matväg är tomater. Det värsta jag vet i beteende är när man är ohyfsad och oartig. Tror på karma så försöker vara snäll mot alla. Kan dock vara riktigt bitchig och elak när jag sätter den sidan till. Bor för närvarande i Paris och pluggar franska på Sorbonne. Vet inte riktigt vad jag vill plugga nästa år, förmodligen civilingenjörutbildningen och försöka bli marknadsförare/projektledare. Har inte något tålamod. Har kort stubin. Är väldigt envis. Dramaqueen. Förstorar upp saker och ting. Men samtidigt väldigt generös och omtänksam. Kan bli väldigt hyper och prata sönder folk (förutom min pojkvän, han tycker det är fashinerande, phew!).
Jadu.. nu har jag lite bråttom också. Åh ännu en sak om mig: jag är tidsoptimist hehe!
En förförisk jag (ganska klockren då jag alltid envisas med den Sensuella Blicken).

OH LIFE IS GOOD

Så kan det gå när man ska försöka se seriösa ut!
Modepose och en Jonelle som ser sömning ut
Hade en väldigt trevlig kväll igår - dock tidig då det var måndag och sista metron gick 00.45! Men det handlade bara om kvalité istället för kvantitet ;) . Idag är det planerat att jag ska äta lunch med Mikaela och Jonelle, så jag bör faktiskt gå och göra mig i ordning nu hehe..
Återkommer.

RSS 2.0