VIKTIGT!


UPPDATERING

Ssssoooorrryyyyyy för dåligt bloggande. Men var ganska så busy under gårdagen.
1. Åkte till Montmartre tidigt med Olivia, gick omkring bland gatorna, kollade in konstkvarteret och kyrkogården.
2. Hade grammatik.
3. Gjorde mina läxor, och skrev på min uppsats.
4. Åkte till Merel där Firûze också var, vi åt pizza och hade tjejsnack och allmänt mys (och drack vin hehe).
5. Hem och skypa med min bästa och skriva klart uppsatsen.
Nu är jag SJUKT HUNGRIG och tänkte göra mig lite (eller mycket) frukost. Åker till Sverige ikväll så vi hörs imorgon på bloggen!
Bjuder på en bild från Montmartre igår!! Lägger upp resten av bilderna imorgon!
Flyga hem fredagen den 13:de.. vad tänker jag på egentligen. Håll alla tår och tummar att allt går bra!

BION BLEV INSTÄLLD

Så nu sitter jag istället med en uppsats.. näe ska ta en paus nu och börja packa istället.

LITE BUSY

Har lite mycket att hinna med nu (brukar ju vara så när jag ska åka hem till Sverige igen). Nu har jag precis efter grammatiken gjort klart alla mina läxor för morgondagen, och nu medan jag väntar på att mina frysta rester ska värmas upp till middag tänkte jag söka lite mer sommarjobb. Sen blir det bio med Jonelle, vi ska se My week with Marilyn som hon ville se. Jag gör det mest för sällskapets skull nu innan jag åker till Sverige.
Sen ikväll måste jag skriva i alla fall halva uppsatsen vi har inlämning på till fredag. För imorgon morgon ska jag åka till Montmartre kyrkogård med Olivia innan skolan. Efter skolan måste jag skriva klart uppsatsen, för sen ska jag hem till Merel på pizza och film.
Och just ja, sen har jag ju PACKNING också haha.. får göra det när jag kommer hem från Merel och på fredagsmorgonen..
Haha vi får väl se hur detta slutar. Måste tvätta också tror jag (vill inte ha stinkande träningskläder i resväskan).

SÖKT SOMMARJOBB

Skålar för mig själv som satt uppe och skrev ett CV och Personligt Brev istället för att typ peta mig i näsan och se en film. Sökte sommarjobb som ekonomiassistent, så nu hoppas jag på det bästa. Ska söka lite mer ikväll.
Har insett att mitt pekfinger kör samma race som den gjorde för så många månader sen. Några pekar med lillfingret, jag pekar med pekfingret. Låter faktiskt mest logiskt enligt mig. Hehe.

TÄNKA SIG

Jag mår faktiskt bättre!! Nu ska jag iväg till skolan, har grammatik i två timmar..

VARIT UTE OCH SPRUNGIT/POWERWALKAT

Så fort jag kom hem ramlade jag ihop på sängen medan svetten rann. Låg där och försökte förstå varför jag gör detta. Funderade på det också när jag var ute och sprang. Jag hatar ju att springa? Kom inte på något vettigt, förutom att Axel tycker att jag ska göra det. Och han brukar alltid ha rätt. Om han säger att det är bra för mig måste det ju vara det. Dessutom mår jag faktiskt lite bättre i sinnet (efter att jag kan andas igen), så det är väl bara att fortsätta med det. Men bara på morgonen, kommer icke fixa det på eftermiddagarna när jag redan varit i skolan och redan har duschat etc. Helt enkelt inte min grej.
Nu är det ju gjort (YEEEEY) och det är väl bara att se om jag kör imorgon igen eller inte. Älskar att det inte är någon press eller stress på det.

CHINA TOWN OCH STORKOK

HEJ.
Har haft en ganska så fullspäckad dag, men har haft det härligt! Först utforskade jag och Olivia "China town" här i Paris, och jag gillade verkligen området. Sen skiljdes vi åt och jag veckohandlade livsmedel. Gjorde middag för en stund sen och åt (lax med grönsaker i kokoskräm med couscous), och gjorde verkligen storkok! Fryste in så det räcker för typ tre dagar framåt haha.. ekonomiskt och bra! Eftersom jag åker på vårlov i över två veckor vill jag inte ha grejer i kylen som kan bli gamla, så därför bättre att frysa in! (Väl?)
Nedan följer lite bilder från min och Olivias utflykt, vill ni se alla kan ni göra det på min facebook!

MYSIG KVÄLL

Fina Yumo!!










NAGELTERAPI..

Är ett av det bästa som finns.
Gjort ny nagelterapi med det rosa nagellacket jag också fick av mamma.
Idag har jag tvättat tre omgångar (för att vissa grejer kan ju inte vara med varandra), sen lagade jag spagetti och köttfärssås (eget recept) och bjöd Yumo på som ett försenat tack för att hon hjälpte mig flytta . Sen hade jag köpt en liten jordgubbs- och en liten chokladbakelse från bageriet nära mig att bjuda på som efterrätt. Hon fick inte heller hjälpa till med disk eller så, är det jag som bjuder så är det jag som bjuder hehe. Sen gjorde jag nagelterapi på Yumo. Ett inlägg med bilder följer.

EN LAT DAG

Tjenixen.
Har bara legat i sängen, ätit två mackor med lax på och läst i den här boken. Yumo och jag skulle gå ut och lulla om det var sol, men det är det inte idag så än har jag bara spenderat dagen inomhus. Skönt det med.
Har förövrigt en jäfulskt träningsvärk, så frågan är om jag ska använda det som ursäkt för att stanna i sängen hela dagen. Kan vara skönt det med.

INFÖR MIN DEJT MED YUMO..

Hade jag ansträngt mig och gjort mig fin. Eller ja, nu sitter jag i pojkvännens tröja men var dock annorlunda klädd under min och Yumos dejt. Och ser ni att mitt hår har växt?!?!?!?!
I alla fall, bjuder på bilder:
Jag och Yumo rockar loss inne på 3D visningen av Titanic. Och ja, båda grät.








Glada tjejer på en kinarestaurang









Vår mat










Craaazyy över den goda maten

Ja det var vår eftermiddag/kväll! Vi hade jättemysigt, och min gråskala börjar bleka nu till vitt. Så skönt.
Gav Christine en liten påskpresent. Hon blev glad och hade skrivit en fin hälsning till mig sen.
Godnatt.

LYDER MIN POJKVÄN

Eftersom min pojkvän är hälsan själv så gav han mig lite råd jag skulle följa för att må bättre i psyket.
1. Sova.
2. Äta choklad.
3. Röra på mig.
Har gjort allt av det nu. Sov ca 11 timmar, åt choklad jag fått av mamma, och sen stack jag ut och joggade/powerwalkade i ca 50 minuter (har knäproblem så när jag inte kunde springa mer fick jag powerwalka istället). Ja också har jag ju inte så himla bra kondition att jag kan jogga utan paus i 50 minuter. Fick ta en paus bara, och stretcha och pusta ut lite, precis i slutet.
Nu äter jag frukost/lunch:
Stekt omelett med paprika, och två mackor med kallrökt lax. Mums.
*Pust, flämt*

GLAD PÅSK

Mamma gav mig ett påskägg innan jag for tillbaka till Paris, och först nu har jag fått tillåtelse att öppna det. Det innehöll två nagellack från Essie; ett mintgrönt och ett knallrosa, chokladkaniner och ett par trosor som matchade det rosa nagellacket. En väldigt fin påskpresent tycker jag, har gjort nagelterapi med det mintgröna.
Och har fortfarande PMS, vilket gjorde att jag grät inför min fonetiklärare så hon sa att jag skulle skippa resten av lektionen och resten av skolan för idag, och vila upp mig inför helgen. Sagt och gjort, så sa till min grammatiklärare detta, och hon gav mig en ursäktad frånvaro.
Så nu ska jag ladda upp i helgen igen, försöka få dessa hormoner att lugna ner sig.

OPS..

Man vet att man har gått för långt när ens pojkvän skickar länken www.alltompms.se till en..

EN NY SKATT OCH PMS

Mormor och morfar, ni satte in en liten slant för påskgodis.. men på ett litet hörn av den summan köpte jag den här ringen. Var lugna, jag har fortfarande mer än hälften kvar och det lovar jag med heder och samvete att jag bara ska köpa onyttigheter för *lägger handen på hjärtat*.
Jag och Olivia gick i stan efter skolan, hon köpte två par shorts så skönt för henne att hon hittade vad hon behövde. Sen köpte vi sushi och åt den framför en film hemma hos mig. Sushin var okej, inte lika god som hemma men ändå god!
Nu ligger jag och är fortfarande PMSIG som tusan. Hela dagen. Men lyckligtvis är Olivia en av dessa sällsynta varelser som fortfarande kan ha trevligt med mig trots att det faktiskt funnits dagar där jag varit roligare hehe..
NU: Ingen aning. Borde göra mina läxor, men vet inte om jag har det i mig just nu. Hade inte det igår heller, och hade inte pluggat ett skit inför provet idag. Är väl bara inne i en PMSsvacka.. hoppas allting "lossnar" när mensen kommer. Skippade fonetiken idag, kunde bara inte förmå mig att gå till den, låg och läste och försökte tänka på lyckliga saker istället för mitt fullständiga rasande humör på ingenting. Om jag bara hade något att vara arg över!! Men jag har inget!! (Tack och lov).
Borde få tips och råd från Peter Pan så jag också kan vara lycklig och flyga.

ÄR SÅ JÄKLA SKOLTRÖTT

Ja förlåt alla ni som inte kan gå i skolan pga av krig, pengabrist eller något, men jag måste få klaga lite nu på att jag faktiskt går i skolan tack vare sådana saker som ni inte har möjlighet till.
Är så jäkla trött på skola, Paris, leva själv ALLT för tillfället. Vet inte om det är PMS men bara så TRÖTT. Vill bara hem, vara med Axel och mina vänner. Vill inte ha prov idag, vill inte behöva gå upp ur sängen och göra mig i ordning. Vill inte vara korthårig. Vill inte NÅGOT ALLS blbakhkuhgkrhwirghrkherjhrejhgrge.
Aja. Dags för gnällfian (jag) att göra mig i ordning i alla fall och gå på grammatik för att ha ett cpsvårt prov. Ska sätta upp mitt korta hår. Ska skita i vilket. Sen ska jag äta sushi och se på film med Olivia.
Förstår inte varför jag är så arg.

NI KANSKE TROR JAG SER UT SÅHÄR..

MEN NEJ.
Så här ser jag ut idag. Har PMS så det tjoar om det, så har ont i äggstockarna mina, är pisseförbannad och extremt chokladsugen. Om jag gick ut på en powerwalk? HA! Jag skrattade den rätt i ansiktet och åt choklad istället. Nu gör jag en supernyttig gourmetmåltid istället för laxrester jag tänkte mig först.
Voilà, kyckling, couscous, sweetchilisås, gurka, avokado och paprika.

ÄTER FRUKOST

HEJ!
TVÅ UNDERBART GODA MACKOR slank ner i magen min. Grovt bröd med lite dillsås, avokado och kallrökt lax. Åhåhåhåhhåhhhhhh. Måste köpa mer lax idag så jag kan få den här frukosten imorgon också.
Annars då? Ska snart pallra mig in i duschen och göra mig lite fräsh dagen till ära. Efter skolan tänkte jag gå en powerwalk. Är det kränkande eller så om jag gör det på Père Lachaise kyrkogården?? Hmmmmmm. Kanske bäst att inte utmana ödet.
Ikväll måste jag PLUGGA till ett PROV jag har IMORGON. Ska bli JÄTTEKUL.
Näe nu orkar jag inte hänga här inne mer, vi får höras mer efter skolan.
xoxo SWEDISH GIRL

TILLBAKA

Förlåt för min frånvaro, men åkte till Sverige i torsdags för att skriva högskoleprovet. Har umgåtts med pojkvän, Linn, och familjen utöver detta!
Idag blev det ett glas rosé med Merel i solskenet, därefter veckohandling, laga mat, tvätta och nagelterapi. Ska bara orka göra läxan också sen är alla måsten klar för idag!
Bildregn:

RSS 2.0